Retur + Bytte

Hvis du ønsker å returnere hele eller deler av kjøpet til oss, vennligst gi oss beskjed via e-post unveiledcandles@hotmail.com innen 15 dager etter at du mottok bestillingen. Oppgi bestillingsnummeret og angi varene du ønsker å returnere. Vær oppmerksom på at returen må være mottatt i en egnet, salgbar tilstand og inkludere all original emballasje. Du vil være ansvarlig for portokostnaden for å returnere varen (e), og vi anbefaler at du bruker en sporet tjeneste. 

Merk at hvis bestillingen ikke blir hentet ut fra hentested vil pakken bli sendt i retur til oss og en avgift på 250kr vil forekomme. 

Vi anbefaler alle å hente ut pakken og gjøre retur som henvist.

 

Refusjon

Returen registreres på vårt lager innen 14 arbeidsdager etter at varen har blitt returnert, og tilbakebetaling vil starte.
På refusjonsbeløpet forbeholder vi oss retten til å trekke en sum som tilsvarer verdifallet sammenlignet med den opprinnelige verdien til produktet for brukt eller skadet produkt.

 

Bytte

Vi mottar ikke bytte av varer. Vil du likevel gjøre et bytte anbefaler vi deg å benytte deg av returretten innen fristen og legge inn en ny ordre.